Повече за мен


Един виц от моето детство
- Питали баба ми: "Иванке, ти да не си Козирог?!"
- Баба ми: "Какво е това козиярог?"

Астрологията ми се стори интересна още когато бях малък. Тогава я осъзнавах като зодия. Не мина много време и си направих извода, че козирозите не вярват в зодиите. Същото установих за повечето деви от мъжки пол. Докато везните винаги приветстваха идеята, но като че ли и много други идеи.

Когато бях на 20 интересът ми се задълбочи по повод търсене на отговор на любовни въпроси. Тъй като имам ум и Нептун в Козирог, гледам скептично на всяка псевдонаука. Но астрологията се оказа вярна. В първите години на изучаването й започнах да разпознавам зодията на хората само с наблюдение на поведението. Как това е възможно? След петата година отдадох вниманието си на другите планетни позиции и асцендента. Което внесе объркване и повлия на способността ми за разпознаване на зодията. Доколко са важни другите планети? Объркането стана тотално, защото информацията беше навсякъде, но степента на значението й се губеше. Едно е да знаеш, че някой е зодия Рак, но има ли луна в Стрелец, то цялостното съществуване се променя.

Преди 5 години разбрах, че са "измислили" "нова астрология". Много нови понятия, друг вид структура на информацията, липса на планетни аспекти, няма асцендент. Зададох си въпроса "Дали е истина?". Няма кой да ми каже освен резултатите от експериментите. Започнах да изграждам анализ на познати, четях го, вниквах, задавах им въпроси за потвърждение и като интервю. Аз самият съм Прожектор и вниманието ми винаги е било насочено към това да знам хората. Така знам и приятели в по-дълбок смисъл на думата знам. Не срещнах контрапримери.

Цялото знание на Хюман Дизайн е огромно, а тълкуването му е съвсем друг въпрос. Осъзнах, че с помощта на новата астрология мога да си обясня неща, които преди не съм могъл даже да коментирам. Прочетох много астрологични книги и интернет ресурси. Най-важно за мен е че объркването, което влиянието на другите планети внасяше, изчезна, тъй като разбрах две истини:

знакът, в който е планетата, може да бъде разбит на части, всяка с по-конкретно значение има външни, социални и лични планети

Успях да си отговоря на въпроса как съм разпознавал зодията на хората? - Имаме достъп до линията, но нямаме достъп надолу. Това значи, че осъзнаването ни може да се разшири и да осмисляме като други хора, да намираме общо с тях, по по-линеен начин. Съответно, вероятността за познаване се увеличава, а зодиакалните знаци имат различни характеристики, конкретизирани с линиите.

Под влияние на транзита Юпитер опозиция Плутон реших да премина към тази инициатива - направата на сайта и предлагането на анализ на по-широк диапазон хора.

Аз съм Quad Right, научил съм се на стратегия, логика и активност.

Променливата съответно е

PRR DRR
.

Като тип съм, може би е естествено, щом се занимавам проекция върху масата, инстинктивен Прожектор с дефинирана Глава с рационално мислене - Канал на Мислителя, Канала на Структурирането, Творчески ролеви модел и Канала на Трансмитъра.

Тагове: За мен