Добре дошли, в сайта за Хюман Дизайн и Астрология.

Кратък анализ на Леонардо ди Каприо


Леонардо ди Каприо
Рождени данни

11.11.1974 02:47, Los Angeles, USA - CA

Дизайн данни

13.08.1974 19:36 UTC

Статистика
Обща информация:
Като Прожектор ,

Прожектор

Няма Сакрал + няма връзка между Гърлото и двигател. 21 % от населението. Няма постоянна енергия да генерира или манифестира. Неенергиен тип. Натрупва мъдрост за енергията. Може да увеличи разбирането и продуктивността на енергийните типове.
Вие не сте тук за да работите. Вие сте тук да знаете другите, да ги разбирате/разпознавате и да ги водите. Но това може да се случи само ако:
  • сте разпознати
  • сте поканени
Вашата стратегия е да чакате покана относно важните области в живота ви (връзки, работа и др.). Ако Авторитетът Ви каже Да, тогава наистина можете да споделите дарбите и напътствията Ви. Да бъдете поканени означава да бъдете видян и оценен за ценностите Ви. Ако не чакате покана, или енергията на поканата, то срещате съпротива.
През отворените Ви центрове, приемате другите дълбоко. Приемате дефинициите на другите хора и можете наистина да видите кои са те. Вашата аура се фокусира в сърцевината на тяхното същество и можете да виждате ясно другите. Но ако се опитате да водите другите без да сте получили покана, срещата съпротива или чувствате, че никой истински не ви вижда и разбира. От всичко това изниква дълбоко чувство на горчивина, често смесено с изтощение.
Проекторите се страхуват, че няма да бъдат поканени. Но ако следвате Стратегията си за чакане на покана, това което започва да се случва, е че честотата на аурата Ви се променя и колкото повече живеете спрямо дизайна Ви, толкова повече покани започвате да получавате. Това ще ви доведе УСПЕХ. Веднъж поканени, не е нужно да чакате повече покани независимо за какво сте поканени, просто следвайте авторитета си в това което правите и не инициирайте. Поканата, правилният вход за всяко нещо, е ключът. Чувството, че сте разбрани, оценени, чути и видяни. Има ли го? Чудесно. Ако го няма, то можете да спрете да говорите по средата на изречението и да спестите на себе си поредното разочарование, че не сте разбрани.
Прожекторите са вечните ученици на човечеството и системните управници. Трябва да имате система, чрез която да можете да се свързвате и да разбирате живота. Прожекторите често имат нуждата да изучават Хюман Дизайн дълбоко, за да придобият интелектуалното разбиране как да оперират коректно. Прожекторът е единствения тип, който може да знае какво наистина се случва.
Вашата отвореност може да бъде енергийно изтощително, затова е важно да имате собствено място за отпочиване. Легнете си веднага щом почнете да се чувствате изморени и ако това е възможно, спете сами.
Стратегия:
Чакайте покана или енергията на поканата.

не е тук за да работи в истинския смисъл на думата, понеже няма постоянен достъп до енергия. Тук е за да познава и разбира хората, да вижда в сърцевината на човек. Стратегията му е да се чака покана за важните неща в живота - работа, семейство. Профил 6/2 води до триетапно изживяване на живота - до 30 годишни е проба-грешка, от 30 до 50 е оттегляне, от 50 трансформация в Ролеви модел.

Леонардо ди Каприо има логически мисловен канал, мозъкът му работи чрез съмнения и логически модели, в отговор на съмненията. Има Каналът на трансмитъра, който го прави Его дефиниран, добър търговец и промотатор. Каналът на Обществеността го прави добър приятел, готов да помогне, да отдаде ресурси за някоя Племенна инициатива.

Няма Гърло, опитва се да привлича внимание, не знае кога ще бъде чут и видян. Няма дефиниран Г център, което го обуславя да търси любов, посока и идентичност цял живот. Няма Корен, изпитва чужди напрежения. Самият той не е устроен да изживява и понася телесни напрежения.

Детайлна информация:

Основното в живота му е Портал 1.6 - себеизразяване и личностен израз. Творческа личност. На Линия 6 темата в творчеството е свързана с обективната оценка на творческата стойност. Или се постига ясна оценка или ако оценката е субективизирана се стига до разочарование и творческо отчаяние. Субективност в творческото изразяване. Нуждата от сигурност води до постоянно рационализиране, което ограничава възприемането (Портал 2.6). Постоянното рационализиране е свързано с начина, по който Леонардо ди Каприо се балансира и заземява. Логическите модели играят играят важна роля в живота му - разпознава ограниченията в другите, което води толерантност и отложено поставяне на оценка на другия. Разбира, че не всеки е способен да разбере причините за поведение в другия. Възползване от провалите на другия. Той упорства да пробва всеки мирен начин за промяна и после планира детайлно, преди революцията.

Леонардо ди Каприо има силна интуиция, която обаче е свързана с объркване. За него чувствата не са заместител на интуитивната яснота, което води до нерешителност. Обича да се самоанализира. Разпознава неадекватностите си, което от една страна води до самоанализ и предпазливост, а от друга, може да се демонстрира като себеомраза.

Бъдещата посока и среда са му свързани с фокус върху детайлите и силна концентрация. Невъзможността за концентрация води до съмнения. Мощта на фокуса води до концентриране. Егото му трудно може да бъде задоволено. Поемане на глупави рискове.

Миналата му посока и среда са свързани с Портал 16.5, Талантът. Ентусиазмът и споделянето му с другите. Може да изпитва липса на увереност в собствените умения, нуждае се от окуражаване от другите. В миналото е присъствала темата за пари. Канал 45.1. го кара да "събира" и да търси. Ако твърде много е обсебен от темата за пари, то може да отчужди хората от себе си, заради агресивното търсене на пари.

Умът му е зает със ценностите от исторически характер. Той не може да ги обогати, което го принуждава да запазва силата, въпреки че ценностите му са по-нисши или необогатени. Темата как е виждан от другите е важна в мислите му, може да приеме оценката, което да облагодетелства другите или да няма капацитетът да приеме оценките на другите. Контрол на себеизразяването, което може да е в ущърб на стимулацията (Портал 56.3).

Той е нащрек и се подготвя за различни вмешателства, има инстинкт да управлява егото на другите. Той има власт и често може да отнема властта на друг или да сваля от позиция, с цел освобождаване.

Когато има проблем, той го разпознава и признава, ако е отвъд способностите му за разрешаване. Терапия, умствена болест. Разпознаването, когато нещата са непоправими. Вяра и духовно регенериране. Неизлечима болест. Оттам тръгват промените в него, психологията му се върти около Корекцията.

Чувствителност кое поведение е подходящо във връзки или липса на такава. Портал 37 е проявен както в екзалтация, така и в падение. "Успехът на всяка група, зависи от способността за внасяне на ред.". Може да прецени кое поведение е подходящо, както и да реагира балансирано на всички поведения, които не спазват реда. Иронично, може да тества границите на обществено приетото.

Тъй като е емоционално дефиниран трябва да преспи преди да вземе важно решение.

Дефиницията му е разделена. Голям стрес се поставя върху Портал 48, Портал 22 и Портал 21, инстинктивно знание за необходимата основа за себеизраз, разгръщане на таланта; социалност, осъзнаване на другия като отделна индивидуалност и преследването/ловуването на материални блага.

Кратък анализ на Мадона


Мадона
Рождени данни

16.08.1958 07:05, Bay City, USA - Michigan

Дизайн данни

16.05.1958 12:04 UTC

Статистика
Като Генератор ,

Генератор

Има Сакрал. Няма пряка връзка между Гърлото и двигател. 37% от населението. Генераторите са Строителите. Творческа енергия и издръжливост. Генераторът винаги искрено е завиждал на Манифестора за способността му да прояви онова, което си представя. Генераторът е устроен да откликва със Сакралния център чрез звуци, чрез вибрация.
Генераторите са работниците на света. Но също и робите, който работят нещо, което не искат, ден след ден. Можете да си представите, че Манифесторите са фараоните на древен Египет, а Генераторите са тези, които са построили пирамидите.
Сакралът е огромен енергиен генератор (оттам и името), който ви дава цялата необходима енергия да направите нещата, неща, в които се влезнали коректно. За генераторите, животът е най-вече ОТКЛИК. Вместо да гоните живота, оставете го да дойде сам при вас. Вашата аура, като мощен магнит, води до вас всичко, от което имате нужда, за да изживеете предназначението си. Сакралът не може да инициира, може само да отговаря. Единствената истина е тази, която идва от отговора Ви. Ако не откликвате, ще се отчаяте на дълбоко ниво.
УДОВЛЕТВОРЕНИЕ е ключовата дума за Генераторите. Трябва да сте егоистични; важно е да извършвате удовлетворяваща за вас работа. Правете само това, което Ви носи удовлетворение. Във вашият живот правете това, което обичате и това, което показва кой сте всъщност и което ви носи радост.
Ако инициирате, ако не откликвате и не влизате в ситуациите коректно, започвате да изпитвате чувството на отчаяние, искате да се махнете, напускате. Енергията ви се пресича и оставате енергийно изтощени, уморени или отчаяни.
Има две категории Генератори: (Чист) Генератор и Манифестиращ Генератор. Основната разлика е че Чистите Генератори работят в градивни фази, подобно на процеса изкачване на планина: изкачване, движение на нещата, достигане на място, където нищо не се случва. Ако Генераторът не извършва дейности в отговор/отклик, тогава се чувстват блокирани и в капан. Обаче, ако откликват (влизат правилно в ситуация), тогава рано или късно ще бъдат импулсирани от другите и ще продължат да работят и съответно да изкачват планината. Манифестиращите Генератори правят нещата много бързо и са дори по-изкушени да инициират (не чакат да откликнат на някой). Те са много ефективни и пропускат неща, които не са важни. Но като правят така, често пренебрегват и нещо важно и тогава трябва да се върнат за него.
За Генераторите е здравословно да си легнат само когато са изморени. Ако не са изразходвали енергията си, ще им е проблем да заспят и няма да се събудят свежи и отпочинали на следващия ден.
Стратегия:
Чакайте да откликнете.
вие трябва да откликвате на инициативите на другите, вместо да инициирате. Причината е, че биологично сте устроени да разбирате и ползвате енергията си. Трябва да се доверявате на вътрешното си усещане за наличие на енергия, която да посветите или не на дадено действие.

Енергията ви е фокусирана върху намирането на материални ресурси с цел да се извърши промяна/мутация в името на Индивидуалното, като вие откликвате с готовност или не да поемете в новата посока.


Когато стане въпрос за отклик възниква въпросът за Търпението - дали да се изчака, преди да се предприеме новата посока или да се счете, че търпението е порок за революционера. (Марс, Портал 2.3). Вие имате съзнанието, че богатството има своите проблеми (Портал 14.1) Темата за парите играе важна роля във вашия живот и е противопоставена на темата за "висшите принципи" - жаждата за имане, смекчена от висши принципи или глупаво хвърляне на пари. Парите имат заземяваща функция за вас (Земя, Портал 14.1), а определянето на посоката и къде да се дадат пари има влияние върху енергийните ви ресурси директно.


Вие сте енергийно същество. Следват начините, по които откликвате енергийно.


Давате енергията си, за да осигурите бъдещето си (Северен Възел, Портал 42.4), за да увеличите ресурсите си и така да осъществите пълния потенциал. Медитацията е важна за вас. Добри посредници сте. Изживявате конфликт между желанието си за хармония и прагматизма си, ако не сте достатъчно зрели. Всеки растеж е хармоничен процес, в който посредничеството е важно. Тук изживявате физически стрес. Имате недефиниран Корен и вероятно търсите хора, които умеят да се развиват и напредват по стабилен начин (Портал 53). Намирайки ги, вие отхранвате процеса на съзряване във вас (Канал 53-42).


Промените във вас на съзнателно ниво се случват в секса. Така откривате вътрешната си истина. (Плутон, Портал 59.2). Само че, изживяването не е особено приятно. (Плутон в падение). Заради дискомфорта, който изпитвате, вие си налагате бариери, под формата на стеснителност. Пресметната стеснителност, кореняща се в дълбоки психологически бариери. Безплодие с психологически или биологични корени, което ви кара да страните. Това вероятно ви е голяма болка. Тъй като сте и емоционално недефинирана, вероятно сте търсили сексуални партньори, където те да ви дадат достъп до емоционалното изживяване на секса.


Промените (плутон) на несъзнателно ниво във вас се изживяват като вид постоянство (Портал 29.6), което обаче е инертно и в крайна сметка изпреварва съзнанието ви. Постоянството носи награди, затова сте настойчиви, въпреки трудностите. Търсите хора, които работят усърдно, решими като индивиди. (Портал 46 недефиниран). Като се вземат предвид двата параграфа, ограничавате сексуалните си контакти, повече ви интересува да получите награда за постоянството си, възможно е да се утешавате така.


Давате енергия за мислене (Мекурий, Дизайн, Портал 3.4), как да отхранвате вроденото ви качество да привличате напътствия. Имате харизма, която позволява да подредите трудностите, пред които сте изправени в началото, като привлечете ценни напътствия. Мислите ви ви напрягат физически, търсите някой, с когото да извършите желаната промяна (Портал 60), по-точно, някой, който да ви даде необходимата дълбока енергия, за да промените.


Вие сте с логическо мислене. Мозъкът ви се съмнява непрекъснато (Портал 63.4 Падение, Марс, Дизайн). Тези съмнения не действат добре на енергията ви - напрягате се да помните много детайли с цел да формулирате логически отговор за пред Колективното. Има риск при забравянето на детайлите и напрежение, породено от това. Вероятно, мозъкът ви ви предпазва, като позволявате на другите да поемат отговорност като щит срещу евентуално наказание. Вие осъзнавате, че трябва да отчитате разбирането на другите (Портал 4.5), но това може да поражда нотки на цинизъм.


Имате каналът на Любопитството. Вие сте голям разказвач, търсач на истина, преподавате въз основа на опита си. Това е друга страна от вас, където не сте съсредоточени върху данните и фактите, вие умеете да развиете преживелищната (абстрактна) информация, така че да слепите всички късчета от нея. Порталът на Идеите, Портал 11, ви дава много силно въображение, което се прилага, за да осигурите разбиране на постигнатите ценности, имате провокативни идеи (Портал 11.2). Ментална тревожност за липса на нова идея. Гърлото, като манифестиращ орган, при вас е дефинирано от Портал 56.5. и целите да привличате внимание. Това са ваши ценности и начинът, по който се свързвате. Необикновени, новатори, понякога гении. Имате силна нужда да привличате внимание, дори това да е под формата на провокация и даже разстройване.


Обичате да се оттегляте, да се регенерирате, да променяте слабите си позиции и същности в силни (Портал 33). Правите го по два начина: дисоциация и отбягване. При първата проява, волята да се концентрираш върху възвръщането на жизнеността. При втората, ако сте в слаба позиция, признавате, че отдръпване е необходимо, куражът е възможно да бъде обезсмислен. Начините, по които осигурявате тази трансформация от слаби към силни позиции, са определено необичайни и свързани с хаос (Уран).


Имате разделена дефиниция. Т.е. бодиграфът ви е разделен на две свързани области. Връзката е важна за вас. Търсите хора, които са творци по натура, които умеят да се себеизразяват. Слагате стрес върху Творчеството (Портал 1).


Нямате дефиниран Далак, което значи, че не знаете кога да премахнете или да се откажете от неща, хора, които вече не са добри за вас. Изпитвате определени страхове:
Страх от отговорност, свързана със съхранението на другите (Портал 50). Възможно е да имате скромен произход, но той повече да ви е облагодетелствал. Вие поддържате собствените си ценности, запазвате хармония, дори ако трябва да проявите суровост. Развитието ви в ценностите в живота, започва като "Имигрантът" и се превръща в лидерство, където пазите ценностите си. Така е възможно да разберете кое е здравословно и добре за тялото ви и така да намалите страховете.
Страх от провал (Портал 32). Този страх е много важен за вас, защото е свързан с бъдещата ви посока и среда. По-конкретно, определени дълбоки принципи, които имате, оцеляват даже при промяна (Портал 32.4). Свръхосланяне на традиционно легитимните стандарти, което в момент на промяна се оказва напълно неуместно, липса на инстинкт в момент на промяна. Този страх може да е увеличаван многократно във вас, понеже хората с недефиниран Далак увеличават съответния страх (Портал 32.3. падение).
Страх от смъртта/предназначението (Портал 28). Борба за дадено предназначение. Страх, че животът има смисъл, само ако се поемат рискове. По-конкретно, при вас е Уран, Портал 28.1., Планиране - за вас е важно да се подготвите, интуиция за детайла.


Имате напълно отворен Корен, което значи, че изпитвате всякакви видове напрежения, но не ги разбирате. Гледате бързо да свършите всичко, правите го механично. Тласкани сте от чужд адреналин. Убедени сте, че така трябва да се живее. За вас природата е място, изпълнено с мир, буферна зона за кратък отдих, далеч от стреса.


Имате недефиниран Слънчев сплит. Вие сте емпатични, изживявате чуждите емоции, по-точно изживявате частично или напълно емоционалните вълни на емоционално дефинираните хора. Може да станете емоционално нервни. Имате определен емоционален филтър - Портал 49, виждате емоциите като начин за трансформация, за мутация. Намирате смисъл в организацията, обезпечаването на нуждите на другите на практическо ниво, чувствителни сте към нуждите на другите. Тази революционно насочена чувствителност и нервност откликва на нуждите за ресурси на другите, когато има определен подход.


Нямате дефиниран Его център. Може да се подценявате, да не се чувствате ценна, да чувствате, че трябва да правите нещо, за да се докажете пред другите. Освен че значително страдате, защото не се оценявате, това ви амбицира и някак е във ваш плюс, като цяло. Имате Дизайн, Портал 21.3, Меркурий, умът ви е зает с защита на безсилните, конфронтиращи се с по-висшестоящи сили. Темата е следване на собствената материална пътека! Може да е изморително за вас.


Ако живеете спрямо Стратегията и Авторитета си, то прераждането ви е свързано с Революцията, хората биха проектирали върху вас и биха дали необходимите ресурси или не.