Добре дошли, в сайта за Хюман Дизайн и Астрология.

Списък на предоставяните услуги


Един Хюман Дизайн анализ е много повече от демонстрация на теорията. При анализ се прилагат подходящи техники и методи, емпирично доказани, чрез които се постига свързано тълкуване на данните от бодиграфа. Като се вземе предвид, че резултатите от астрологичните калкулации са практически уникални и че Хюман Дизайн използва този апарат, то уникални са и бодиграфите.

Услуга, име Референтен анализ на Хюман Дизайн карта
Съдържание

Глава 1: Изображение на бодиграфа

SVG изображение на бодиграфа - влиянието на планетите в момента на раждането ви в едно изображение.

Глава 2: Променлива и значение

Лява и дясна ориентация. Фокусирани и целенасочени ли сте или сте възприемчиви и пасивни, способни да погълнете огромно количество информация? Съществуват 16 променливи. Коя е вашата и какво значи тя?

Глава 3: Четирите Трансформационни ключа

Разкрива начина за най-добро усвояване на храната - ОЗС, информира ни за средата, където тялото ни се чувства най-добре и където няма съпротивление - Среда, Гледната точка, която е в основата на нашето уникално осъзнаване - Перспектива и нашата Мотивация и Осъзнаване.

Глава 4: Статистика на индивидуални, логически и абстрактни активирани портали

Всеки от нас притежава индивидуални, абстрактни и логически активирани портали. Статистиката включва както несъзнаваните, така и съзнаваните.

Глава 5: Статистика на линиите

Брой активации за линия. Например, Линия 2 може да е активирана 8 пъти, което статистически ви прави 30% отшелник.

Глава 6: Общи постановки - Вашият Тип, Авторитет, Профил и значението им

Главата е именувана така, понеже съществуват 5 типа, 7 авторитета, 12 профила, което прави тези представи за нас сравнително често срещани. Например, близо 80% от хората са генератори и всички те имат един и същи обяснителен текст за тип. Всеки 7-ми има еднакъв с Вашия Авторитет. И всеки 12-ти същия Профил.

Глава 7: Инкарнационен кръст и тълкуване

Всеки има Инкарнационен Кръст - това за което е роден, предназначението му. Не всеки достига до изживяването му. Изисква се живеене спрямо Стратегията и Авторитета. Съществуват 192 основни и 768 специфични Инкарнационни кръста.

Глава 8: Дефинирани и недефинирани центрове и значение

Има 9 центъра. Някои от тях са дефинирани и като такива са с постоянно еднотипно проявление, други са недефинирани - място за експеримент и учене. Недефинираните центрове са отворени да възприемат от света и са под влияние на дефинираните.

Глава 9: Канали и значение

Между два центъра може да се образува Канал, при наличието на съответстваща двойка активирани портали. Каналът изнася същността на двата портала на по-високо ниво, формира абстракция и създава поле на две противоположни енергии, поле, което постоянно усещаме в себе си като нова форма на знание, осъзнаване, енергийна или емоционална динамика.

Глава 10: Линии и тълкуване

Линиите внасят голяма конкретика в анализа на бодиграфа. В тази глава ще намерите подробно обяснение за всяка ваша линия. Всеки разполага с 26 отнасящи се до него конкретни проявления на влияещите му планети. Тук ще намерите учудващо точни твърдения за вас!

Големина на съдържанието: около 20 страници в word документ.
Анализът се получава онлайн тук.
Цена 30лв.

Услуга, име Хексаграмен анализ
Съдържание

Глава 1: Изображение на активиранните хексаграми в наредбата на Император Уен

Хексаграмите имат наредба и време в човешкото развитие. Изображението разкрива разпределението на активираните ви хексаграми.

Глава 2: Тълкуване

Тълкуване на 26-те активации. Всяка хексаграма и всяка линия на хексаграма има специфично значение. Прилага се обяснение за хексаграмата и активираната й линия. Всеки от нас активира 13 съзнателни и 13 несъзнателни хексаграми. Едни от тях имат значение за личностното ни израстване, други са свързани с емоциите ни, трети с бъдещата ни посока и среда и т.н. Всички те са обяснени.

Големина на съдържанието: около 10 страници в word документ.
Анализът се получава онлайн тук.
Цена 30лв.

Изготвянето на анализ отнема до няколко часа.

Изберете вид хороскоп. Изпратете е-мейл до HumanDesignInsights@abv.bg като включите следните данни:

  • Име/псевдоним
  • Ден/месец/година на раждане
  • Час и минута на раждане
  • Град на раждане
Тагове: Услуги,
Хюман Дизайн Инсайтс ЕООД, гр. Ихтиман
ЕИК: 204858799, IBAN: BG79 BPBI 8898 1028 3723 01